El tudja képzelni, hogy a teljes vállalkozását egyetlen mobiltelefonon keresztül menedzseli?


A legtöbb újonnan alakuló vállalkozás szembesül a napi külső és belső kommunikáció összehangolásának, az átlátható adatnyilvántartás kialakításának buktatóival, valamint az ehhez kapcsolódó, megfelelő informatikai háttér kiépítésének költséges és nehézkes folyamatával. A mobilabban.hu hatékony megoldást nyújt mindazoknak, akik idejüket és energiájukat nem a szükséges eszközök beszerzésére és a rendszergazdai tevékenységek elvégzésére, inkább a vállalkozás profitot termelő főtevékenységének építésére kívánják fordítani.

A mobilabban.hu olyan komplex, teljesen cégprofilra és személyre szabott szolgáltatáscsomagokat kínál ügyfeleinek, mellyel az üzleti siker és a személyes mobilitás adta szabadság nem zárja ki egymást. Az egész cég számára minimális eszközigény mellett maximális hatékonyságú munkafolyamat érhető el, mely olyan egyszerű ugyanakkor professzionális felületet nyújt, amit munkatársai is könnyedén használhatnak.  Lehetővé tesszük, hogy akár egyetlen mobiltelefonon keresztül menedzselje üzleti és privát életét és így akkor se veszítsen üzletet, ha épp nem a számítógép előtt ülve várja a beérkező információkat.

Segítünk megtalálni azt az ideális összetételű szolgáltatáscsomagot, mely a cég egészének és egyúttal a munkatársak személyes, munkakörhöz kötődő igényeinek megfelelő elemeket kombinálja és jelentős szerepet tölt be a munkavégzés hatékonyságának optimalizálásában.

mobilabban.hu

Hatékony munkavégzés a világ bármely pontjáról!


Vágja zsebre irodáját!