Levelezés

Adatbiztonság szempontjából kifogástalan e-mail fiókkal dolgozhat, egységes céges e-mail címet hozhat létre (…@cégnév.hu), mely vállalkozásának megítélése, megjelenése szempontjából kiemelkedő fontosságú.

Naptár

Privát és üzleti naptárát egy helyen, de – különböző színek használatával – jól elkülöníthetően kezelheti. A cég egészét érintő programokat munkatársaival közös naptárban szervezheti, privát naptárának elfoglaltsági időpontjait pedig mások számára láthatóvá teheti – akár munkatársai, akár partnerhálózatának tagjai számára. Ezzel egyszerűsítve és költséghatékonyabbá téve az egyébként hosszadalmas és nehézkes időpont egyeztetéseket. 

Névjegyalbum

Névjegyeit átláthatóan tárolhatja és akár mások számára is elérhetővé teheti. A közös céges partneradatbázis használata jelentősen optimalizálja a napi munkavégzés hatékonyságát.

Dokumentum kezelés

Professzionális dokumentumkezelés, mely egyszerre biztosítja, hogy az illetékesek (munkatársak vagy üzleti partnerek) – felesleges keresgélés és telefonálgatás nélkül – bármikor, bárhonnan hozzáférjenek a munkájukhoz szükséges dokumentumokhoz, ugyanakkor biztos védelmet nyújt az illetéktelenekkel szemben. Cégvezetőként meghatározhatja, hogy mely munkatársak milyen hozzáférési jogosultsággal rendelkezzenek. Ezen munkafolyamatok mobileszközről való menedzselését teszi lehetővé az Ön és munkatársai számára a mobilabban.hu csapata.

Weblap

Vállalkozása arculatának megfelelő, színvonalas megjelenésű honlapot készítünk, melynek szerkesztése, és tartalmának további módosítása felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően Önnek is gyerekjáték. Költséghatékony megoldás, mely a rendszergazda és a megfelelő webtárhely kiválasztásának gondját egyszerre veszi le a válláról. A weblapkészítésről kialakult általános képpel ellentétben - melyszerint ez egy hosszadalmas és igen költséges tevékenység - a mobilabban.hu csapata gyorsan és igen kedvező áron nyújt ügyfelei számára minden esetben egyedi és személyreszabott megoldást.

Vállalatirányítás

A mobilabban.hu csapata olyan kis- és középvállalkozásoknak kínál megoldásokat, akik nem kívánnak vagy nem tudnak költséges ügyviteli rendszereket megvásárolni, lefejlesztetni. Szolgáltatásunk igénybevételével olyan vállalatirányítási és riportrendszert tudhat magáénak, mellyel bárhol, bármikor betekintést kaphat a cég ügyeinek aktuális állapotába, felesleges telefonhívások és e-mailváltások nélkül – legyen szó akár új, akár már működő vállalkozásról.


Válassza ki készülékét!